Top latest Five ژنتیک بیماری پسوریازیس Urban news
Top latest Five ژنتیک بیماری پسوریازیس Urban news
Blog Article
کوتیاپین می تواند زندگی مفید بیماران مبتلا به شیزوفرنی را ارتقاء دهد.
قبل از مصرف دارو کلیه داروهای مصرفی خود را به پزشک یا داروساز اطلاع دهید تا از تداخلات احتمالی پیشگیری شود.
علائم پیسی و تمام آنچه باید از نشانه های این بیماری بدانید.
اسکیزوفرنی، شناخت انواع و علائم اسکیزوفرنی و روش های درمان
این بیماری درمان قطعی نداشته و درمان ها صرفا برای کاهش و کنترل عوارض می باشند.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
اختلالهای شناختی اولین و دائمیترین علائمی هستند که در اسکیزوفرنی دیده میشوند. این علائم غالباً مدتها پیش از شروع بیماری، در مرحله پرودرم، مشخص میشوند و ممکن است برای اولین بار در اوایل نوجوانی یا حتی کودکی بروز یابند.[۵۹][۶۰] آنها از ویژگیهای محوری بیماری اسکیزوفرنی هستند اما بهعنوان علائم اصلی، مشابه علائم مثبت و منفی، در نظر گرفته نمیشوند.
[۲۶][۲۷] متوسط امید به زندگی افراد مبتلا به این اختلال ۲۰ سال کمتر از جمعیت عمومی است.[۱۰] این مسئله، پیامد افزایش مشکلات سلامت جسمی و میزان خودکشی بالاتر (حدود ۵٪) در بیماران اسکیزوفرنی است. تخمین زده میشود که در سال ۲۰۱۵، ۱۷۰۰۰ نفر در سراسر جهان در اثر عواملی که مربوط به اسکیزوفرنی یا ناشی از آن است، جان خود را از دست دادهاند.[۲۸][۲۹][۱۲] هسته اصلی درمان، مصرف داروهای ضدروانپریشی است که رواندرمانی، آموزش شغلی و توانبخشی اجتماعی در کنار آن صورت میگیرد.[۵] تا یک سوم از بیماران ممکن است به داروهای ضد روانپریشی نسل اول پاسخ ندهند؛ در این صورت ممکن است از داروی ضد روانپریشی نسل دو مثل کلوزاپین استفاده شود.[۳۰] در شرایطی که پزشکان تشخیص دهند که خطر آسیب زدن به خود یا دیگران وجود دارد، ممکن است بستری اجباری کوتاهمدت در بیمارستان تجویز شود. توهم الیزایی را شامل میشود[۳۱] بستری طولانی مدت تنها در تعداد کمی از موارد شدید ابتلا به اسکیزوفرنی استفاده میشود.[۳۲] در برخی از کشورهایی که خدمات حمایتی محدود است یا در دسترس نیست، اقامت درازمدت بیماری پسوریازیس اسکالپ بیشتری در بیمارستان مشاهده میشود.[۳۳]
در صورت مصرف همزمان آریپیپرازول با کتوکونازول به علت مهار متابولیسم آریپیپرازول و افزایش غلظت پلاسمایی آن، باید دوز آریپیپرازول را کاهش داد.
برخی از بیماران مبتلابه پسوریازیس به آلرژی، رژیمهای غذایی و تغییرات آب و هوایی واکنش نشان میدهند که البته هنوز اثبات نشده است.
– درمان مناسب: پس از تشخیص، پزشک ممکن است درمانهایی نظیر داروهای ضد قارچ، کرمهای ضد کنه، یا داروهای ضد التهاب تجویز کند.
داروهای اسکیزوفرنی از جمله داروهایی هستند که بدون تجویز پزشک قابل دسترس نیست. ما از شما خواستاریم داروهایی که در این مقاله ذکر نشده اند را در قسمت کامنت ها با ما در میان گذاشته و ما بعد از تحقیقات کامل به لیست داروهای اسکیزوفرنی اضافه نماییم.
افراد مبتلابه آرتریت پسوریاتیک بیش از سایرین در معرض ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی، افسردگی و بیماریهای دیگر قرار دارند.
تالاسوفوبیا یا ترس از دریا: علائم ، علل و درمان تالاسوفوبیا یا ترس از دریا